Digital Radio Central - Sponsored by TSS Radio
  DRC Home Page DRC Forums Contact Us  
 
SIRIUS Backstage Forum
 
 
 
  Sirius Satellite Radio XM Satellite Radio iTunes/iPod Slacker Pandora  
 
 
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read  
Go Back   SIRIUS Backstage Forum > > >
Visit Digital Radio Central

Notices

SIRIUS S50 You asked for it, now you got it! A forum all about the SIRIUS S50.

 
 
Thread Tools Display Modes
 
 
Old 07-07-2006, 01:57 PM   #1
JKoffler44
Rocket Scientist
 
JKoffler44's Avatar
 
Join Date: Jan 15, 2006
Location: Geneva, IL
Posts: 712
JKoffler44 is on a distinguished road
Post "No Signal" message but content is still playing. Uninstall latest firmware? How?

I know this issue has been addressed but I am having trouble finding a fix for it. My S50 will say NO SIGNAL but the content will still be playing and ask if I want to go to my play list. I even go to the antenna aiming menu and it says full strength but the NO SIGNAL still won't go away. I could just ignore it but I record Howard every morning and it stops the recording when this happens. It seemed to get worse after the latest firmware was installed. Anyone know how to fix this? How do I uninstall the latest firmware and go back to an old one?
Thanks!
JKoffler44 is offline  
 
 
Old 07-07-2006, 02:36 PM   #2
sgniwder
Mixologist
 
sgniwder's Avatar
 
Join Date: Nov 16, 2005
Location: Somewhere over the USA
Posts: 466
sgniwder is on a distinguished road
Default

Look at this post. It will tell you how to do it.


http://www.siriusbackstage.com/forum...351#post589351
__________________
"No Signal" message but content is still playing. Uninstall latest firmware? How?
sgniwder is offline  
 
 
Old 07-07-2006, 10:11 PM   #3
Michigan Made
Forum Administrator
"No Signal" message but content is still playing. Uninstall latest firmware? How?
 
Join Date: Jan 03, 2005
Posts: 8,415
Michigan Made is a jewel in the roughMichigan Made is a jewel in the roughMichigan Made is a jewel in the rough
Default

I had this issue in my home dock once. I removed the battery and reinserted it and have not had the issue since.
__________________



Michigan Made is offline  
 
 
 

Go Back   SIRIUS Backstage Forum > > >


Digitalradiocentral.com




Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ver: 1.3.15 Master Bug & Issue List (UPDATED 4/14) efudd SIRIUS S50 46 07-03-2006 11:50 PM
First time with the new "no signal" message Vargas SIRIUS S50 13 04-25-2006 10:46 AM
S50 -- No sound when playing back stored content. hopegrad SIRIUS S50 10 03-22-2006 07:30 AM

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:13 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.39 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
All Content Copyright SIRIUS Backstage. All Rights Reserved. SIRIUS and registered trademarks are the property of SIRIUS Satellite Radio, Inc. The opinions posted on SIRIUS Backstage website and forums are those of the individual posters and/or this website and are not necessarily the opinions or positions of SIRIUS Satellite Radio, Inc.